Oliebollenactie in volle gang!

Tijdens het schrijven van dit bericht, is de eerste echte oliebollenactie van Harmonie ‘Oefening’ in volle gang. De grens van in totaal 500 oliebollen die zijn besteld is inmiddels ook gepasseerd.

De actie is hiermee al goed op gang gekomen. Er kan nog tot maandag 27 december 12.00 uur bestellingen worden ingediend bij onze vereniging.

De oliebollen worden gebakken door een grote bakkerij en door ons in vershoudzakken van 10 stuks huis-aan-huis op 31 december in Standdaarbuiten rondgebracht.

Maak gebruik van deze actie en bestel snel een zak oliebollen. Doe dit door het onderstaande formulier in te vullen en te versturen. Wanneer u een e-mailadres heeft ingevuld, krijgt u van ons een bevestiging van de bestelling. Kijk voor meer informatie op harmonieoefening.nl/oliebollenactie.

[box type=”info”]Het is helaas niet meer mogelijk om online oliebollen te bestellen. Dit was mogelijk tot maandag 27 december 2010 tot 12.00 uur.[/box]

Een reactie op “Oliebollenactie in volle gang!”
  1. Een kleine update via deze weg. Er zijn uiteindelijk 1020 oliebollen verkocht door de harmonie. Een succesvolle actie voor de eerste keer dus!

    De oliebollen worden vanaf morgen rondgebracht.

Reacties zijn gesloten.