Oefening bij lichtjesoptocht

Tijdens de lichtjesoptocht met Carnaval in Standdaarbuiten stond Harmonie ‘Oefening’ bij de ‘ingang’ van het dorp met een kraampje. Ze verkochten hier warme chocolademelk, koffie en broodjes hotdog aan passanten. Het kraampje werd bemant door leden van de harmonie zelf.

Het kraampje startte de verkoop een aantal uur voor het begin van de optocht. Dit bleek achteraf iets te vroeg te zijn, omdat de eerste bezoekers later naar Standdaarbuiten kwamen dan aanvankelijk gedacht. Na een wat moeilijkere start ging de verkoop vervolgens echter voortvarend.

Aan het enthousiasme van de verkopers lag het zeker niet. Zij deden flink hun best mensen warm te krijgen met hun drank en hotdogs. Daarnaast was er flink veel werk gestoken in het zichtbaar maken van de stand. Enkele tientallen meters voor de stand was een reusachtig lichtgevend bord in de vorm van een pijl aan een lantaarnpaal bevestigd om bezoekers te attenderen dat er koffie, choco en hotdogs werden verkocht.

Uiteindelijk heeft de stand er tot na de optocht gestaan. Dit om mensen op weg naar huis nogmaals te verleiden iets te kopen. Hoewel gehoopt was op een hogere opbrengst, was het resultaat voor de eerste keer zeker niet slecht. De verkoop heeft een leuk bedrag opgeleverd voor de vereniging.

[nggallery id=8]

Een reactie op “Oefening bij lichtjesoptocht”

Reacties zijn gesloten.