In memoriam: Elly Vermeulen – Nuijten

 
Op 18 september kregen we het onvermijdelijke nieuws dat onze trouwe muzikant Elly Vermeulen was overleden. Elly is lid geworden van Oefening na ons reünie-concert in 2003. Ze voelde zich al snel erg thuis bij onze vereniging en was een enthousiaste muzikant. Ook de uitstapjes en repetitieweekenden kon Elly zeer waarderen. Zo bewaren we mooie herinneringen aan het repetitieweekend in Arnemuiden waar ze tijdens de bonte avond een geweldige performance van Paradise by de Dashboard Light gaf. 

Na het overlijden van Gerard heeft ze gelukkig de draad weer op kunnen pakken en kon ze ontspanning vinden in het musiceren. Het concert met de WC Experience in 2017 was een van de hoogtepunten. Haar laatste concert was Oefening Klassiek in december 2018 waar we onder andere La Storia van Jacob de Haan hebben gespeeld, één van Elly’s absolute favorieten.

We hebben veel bewondering voor de manier waarmee ze met haar ziekte is omgegaan en zo lang als mogelijk probeerde te genieten van de mooie dingen van het leven. 

We wensen de kinderen, familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Lieve Elly, rust zacht, je blijft in onze gedachten