Tweede voorspeelavond geslaagd

Vorig jaar werd op een vrijdagavond de eerste editie van de voorspeelavond onder leden van Harmonie ‘Oefening’ gehouden. Dit jaar volgde op zaterdagavond 5 februari de tweede editie in de Standaard te Standdaarbuiten. Met name de jeugd was dit jaar weer erg goed vertegenwoordigd onder de deelnemers.

De avond werd gepresenteerd door de voorzitter van Harmonie ‘Oefening’, Gerard Vermeulen. Hij zorgde ervoor dat het publiek goed werd geïnformeerd over de stukken die werden uitgevoerd.

Daan, Ruben en James mochten gedrieën het spits afbijten met het nummer Donna Donna, waarbij de melodie werd gespeeld op hoorn en deze werd voorzien van een ritmische begeleiding. Daarna volgde al snel de rest van de jeugd van de harmonie met nummers als Fata Morgana door Rosanne en Alouette door Kim en Sarah.

Naarmate de voorspeelavond vorderde, kwamen de iets oudere jeugd en de volwassen leden aan de beurt. Zo brachten Vivianne, Janneke, Renske en Michiel met zijn vieren op klarinet en trompet het nummer Friends Forever ten gehore en Hans en Sonja voerden een deel uit een klassieke concertduet voor saxofoon van Friedrich Kuhlau uit. Hans en Sonja konden daarbij meteen blijven zitten. Aangevuld met Cisca vormden ze een saxofoontrio dat het stuk What a Wonderful World liet horen.

Een ander zeer sfeervol nummer kwam van José die op de basklarinet het stuk Sara Bande ten uitvoer bracht. De grote groepen sloten vervolgens de avond af. De trombonesectie aangevuld met muziekdocent Edwin Mathee speelde het stuk Christian Soldiers en de gehele klarinetsectie sloot af met het nummer Menuet.

De zaal zat goed gevuld met muzikanten van de vereniging zelf, maar ook trotste ouders en andere belangstellende mensen. Door deze positieve avond zijn er zeer zeker plannen voor een derde editie volgend jaar. Bekijk via de knop hieronder ook de foto’s van de avond en speel het korte filmpje af voor een impressie van de avond.

[button link=”https://harmonieoefening.nl/fotoalbums/jaar2011/voorspeelavond-5-februari-2011/” color=”purple”]Klik hier voor meer foto’s in het fotoalbum[/button]

,
2 reacties op “Tweede voorspeelavond geslaagd”
  1. Hans, het ziet er weer geweldig uit, en zo snel. Complimenten.

    Groetjes Elly

  2. Ik vond het weer erg geslaagd!
    En de site ziet er zeker weer goed uit Hans!
    😀
    Sonja

Reacties zijn gesloten.