Terugblik op 2020 – Fijne feestdagen!

Wat een bijzonder jaar was 2020. Vol overgave begonnen we aan 2020. Wat een leuke concerten hadden we op de planning staan samen met onze nieuwe dirigent Junior Huigen maar helaas liep het wat anders..

Na het geslaagde repetitieweekend van 6, 7 en 8 maart werden ook wij verrast door het coronavirus en moesten onze instrumenten op vrijdagavond in de koffer blijven. Na deze strenge lockdown mochten wij, met de nodige aanpassingen, gelukkig weer repeteren! Keurig op afstand van elkaar konden wij weer doen waar we allemaal blij van worden: Muziek maken.

Helaas is repeteren sinds de afgelopen persconferentie van Rutte vanuit het Torentje wederom niet mogelijk. Het bestuur bekijkt samen met de leden naar mogelijke en passende alternatieven. Optimistisch als we zijn, kijken we uit naar een mooi jaar 2021 waarbij we hopelijk weer van ons kunnen laten horen met leuke, nieuwe muziek!

Namens het bestuur en alle leden van Harmonie Oefening wensen wij iedereen fijne feestdagen en alle goeds voor 2021! Blijf gezond.