Uitje leden Harmonie Oefening

P6130080

Op zaterdag 13 juni jongstelden is er in de Nievaert te Klundert een workshop gegeven. De workshop werd verzord door de leden van het Fanfare Korps Koninklijke Landmacht Bereden Wapens en door docenten van CvK Amadeus.

Alle leden van muzieverenigingen uit de gemeente Moerdijk konden aan deze middag meedoen en vormde zo een projectorkest. Ook enkele leden van Harmonie Oefening deden bij wijze van uitje mee aan dit project.

Gedurende de middag werden groepsrepetities verzord door vakspecialisten van Bereden Wapens en docenten van Amadeus. Hierbij werden naast het instuderen van enkele muziekwerken diverse tips gegeven om het instrument beter te kunnen bespelen.

De groeprepetities werden gevolgd door een gezamenlijke repetitie onder leiding van dirigent Frans Hendrikx. Om 17.30 uur werd vervolgens een concert gegeven waarbij de muziekstukken die in de middag waren ingestudeerd ten uitvoer werden gebracht.

De leerlingen van Harmonie Oefening gingen na afloop van de workshop samen bowlen en eten. Foto’s van de gehele dag zullen op de website verschijnen wanneer deze beschikbaar zijn.

2 reacties op “Uitje leden Harmonie Oefening”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *